lunes, 7 de febrero de 2011

MAQUETA PLAYMOBIL 2 !

Avui seguim parlant de la maqueta de Playmobil que van construïr la Laia, la Marta, la Emma, la Paula i la Mariona.
La seva casa era molt gran i molt ample. Només tenia 8 habitacions (les justes i necessàries per viure comodament) però cada habitació, estava molt ben decorada i pintada.
Al entrar per la porta d'entrada, el primer que et trobes a la dreta és l'habitació dels pares (amb un llit  i una tauleta de nit); després, l'habitació de la nena (amb un llit, una tauleta de nit i un piano); seguidament, l'habitació dels 2 nens (amb 2 llits i una tauleta de nit); i per acabar, et trobes el garatge (amb 2 cotxes). Quan vas per l'esquerra, el primer que et trobes és la sala d'estar (amb 2 sofas, una tauleta i una tele); si segueixes caminant, et trobes amb la cuina (amb una nevera, una pica i una taula); a continuació, et trobes el labavo (amb una dutxa, una pica i un vàter); i finalment, et trobes l'habitació dels convidats (amb un llit i una taleta de nit).

Elles, si tinguéssin que constuïr aquesta còmode casa en algún lloc del món, seria en aquest fantàstic lloc situat a Miami. Us agrada?


Ver mapa más grande


Ara, que ja sabeu a on situarien la casa, quantes habitacions té i quins mobles hi ha a cada una, aquí teniu un Power-Point en el qual he posat els plànols de la casa acotats i el nom, les fotos i la superfície de cada una de les habitacions:






No us entren ganes de viure en aquesta casa? :) !

No hay comentarios:

Publicar un comentario